2017. április 26., szerda

Szabó László: Bandák nyomában az Interpol - Jelenlegi ára: 400 Ft

Szabó László: Bandák nyomában az Interpol
Alcím: Bűnözés a nagyvilágban II.
Raktári szám: 023342
ISBN: 9633224098
Kiadás éve: 1986
Kiadó: Népszava Lap- és Könyvkiadó
Méret: 142*203 mm, 324 oldal
Állapot: enyhén kopott keménytáblás, jó
Ön, kedves Olvasó, olyan kötetet tart a kezében, aminek már van előzménye. A Bűnözés a nagyvilágban sorozatban - A Yardtól a képernyőig címen - adtam közre egy olyan összefoglalást, ami riportútjaim nyomán bepillantást enged néhány ország - Anglia, NSZK, Olaszország, Ausztria és Spanyolország - bűnöző világába. Ez az írás nem folytatása az előzőnek, mégis kapcsolódik hozzá, mivel további kitekintésre ad lehetőséget.
Ezúttal is személyes élmények és a riportutak során szerzett információkra épül a Bűnözés a nagyvilágban II., Bandák nyomában az Interpol címet viselő kötetem. Elolvasva, megismerkedhetnek az Interpol központjában nyilvántartott érdekes bűnesetekkel, a francia bűnözés sajátos politikai hátterével. Megtudhatják, miért keverednek újra és újra bűncselekményekbe magas rangú mexikói rendőrtisztek, és miért védi az Egyesült Államok határát elektromos töltésű "vasfüggöny". Újra átélhetik az évszázad képlopását s annak tanulságait, és megismerhetik, mit vallottak az olasz bűnözők és a görög olajmilliárdos a görög rendőrség előtt.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- Győrben, Pápán, Sopronban, Mosonmagyaróváron és Budapesten az I. II. és IX. kerületben - költségmentes, Debrecenbe és Bp. IX. kerületbe csak előreutalással tudom küldeni
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 900 Ft
- átvétel Gls csomagpontokon - előreutalással: 790 Ft, utánvéttel: 935 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvéttel: a mindenkori szlovák postai díjszabás alapján


Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2017-05-16 16:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése