2018. június 30., szombat

Mikroszálas lábtörlő Clean Step Mat/Siófok - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

A Clean Step Mat mikroszálas lábtörlő használatával a sár és latyak nem fog ki rajtad, makulátlanul tiszta marad a lakásod. Mikroszálai szinte mágnesként szedik le a koszt a cipők talpáról, a lábtörlő felitatja a nedvességet, a hátsó latex borítás pedig tisztán tartja a padlót a lábtörlő alatt is!
Csúszásgátló hátsórész
Mosógépben is mosható
Méret: 46× 70 cm
Minden este felmosással kell befejezned a napjaidat? Utálod az esős és latyakos hónapokat? Ha eleged van a lakásba behordott sárból és koszból, tedd könnyebbé az életedet és egyszerűbbé a takarítást! Ismerd meg a Clean Step Mat mikroszálas csodalábtörlőt!
Rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg magadnak, ha nem kell napjában többször porszívóznod vagy feltörölnöd a járólapot.
Különleges mikroszálainak köszönhetően a Clean Step Mat sokkal hatékonyabb, mint egy hagyományos lábtörlő. Használhatod a bejáratnál vagy bármilyen átjárónál, ahol szükséged lehet egy extra lábtörlőre. Sőt, akár még fürdőszobaszőnyegnek is kitűnő, meg sem kell törölni a lábad fürdés után, elég kilépni rá. Mosógépben mosható, így a tisztán tartása sem okozhat gondot.

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 06:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése