2019. január 30., szerda

Kislánynak való,kék színvilágú őszi ruhacsomag:Adams kapucnis dzsekis kabát és tréning szett:104-es - Jelenlegi ára: 7 9

Eladó kislánynak egy Adams Márkájú 4 Év-104-es Kapucnis Bélelt Kabát, a külseje sötétkék dzsekis anyag, a belseje vatelinnel bélelt, a nyakrésznél polár felhajtókával, rágombolható kapucnival, amelynek a teljes belseje polár anyaggal bélelt. Lehetőség van a gyermek nevének, adatainak a beleírására a nyakrésznél található címkébe. Hibátlan állapotú, a testvérem küldte külföldről a kislányomnak, de ő "rózsaszínmániás", nem hajlandó viselni, ők odakint újonnan vették és az ő kislányuk viselte, nagyon szép állapotú.
Mellé adnám egy belföldön vásárolt Grace márkájú, méretezése szerint 86-os, de valójában 4 éves kislányra való kék szabadidő garnitúrát. A felsőrész kapucnis, húzózáras, egy pici csillámos mintával. A nadrág kék, derékban gumis és a két oldalán fel lehet húzni, ilyenkor szellősebb lesz ill, csinosabb. Ezen alul az egyik lábrésznél szintén van egy pici csillámos minta. Ezt mi az óvodába használtuk napi szinte, de nagyon jó állapotban van, mert strapabíró anyag.
A 3 db ruha együtt, de megbontva is eladó.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdtem a kislány ruhacsomagot !  Köszönöm.
A vételár a 3 db-ra vonatkozik és tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 7 998 Ft
Az aukció vége: 2019-02-21 00:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése