2019. szeptember 29., vasárnap

CNS Globe PRO IGO Primo Teljes-Európa térkép, szép állapot, jó akksi, autós tartó nélkül. - Jelenlegi ára: 15 900 Ft


Élvezd az autózást biztonságosan, és kényelmesen!
Jó állapotú készülék, jó állapotú akkumulátorral, 5"-os látványos informatív az ujj érintésére is érzékeny kijelzővel. IGO Primo SD kártyás teljes Európa térképpel, rengeteg szolgáltatással, Audió/videó/képlejátszózene Flash Player Számológép E-book, naptár, jegyzetfüzet Játék. Autós tartó nélkül, töltővel együtt.
Most a bolti ár töredékéért a Tiéd lehet.
Részletes ismertető
A CNS Map8 (powered by NavNGo) navigációs szoftverben valódi térhatású navigáció érhető el az épületek, jellegzetes tájékozódási pontok és teljes városok 3D grafikáival. A program elkülöníti a 2D és 3D térkép megjelenítést. Teljes 3D megjelenítések közé tartoznak a térbeli út és domborzati elemek, a 3D várostérképek, valamint a 3D jellegzetes tájékozódási pontok. A 3D üzemmód élethű vezetési élményt nyújt. A térbeli tájékozódást megkönnyíti, ha a felhasználó képszerű épületeket lát, a városon kívül pedig a táj minden elemét észlelheti a tágas síkságoktól a legmagasabb hegyekig, harmonikus elrendezésben. A program grafikai felületének egyedülálló képessége, hogy folytonos, akadozásmentes térbeli képet alkot a terepről, akár 20 kilométeres távolságból is. Két különböző felhasználói mód teszi az Ön igényeinek megfelelővé a kezelőfelületet: az "Normál mód"-ban a szoftver fő funkciói érhetők el a legkönnyebben, míg a "Profi mód"-ban akár finom hangolásokat és bonyolultabb beállításokat is végezhet.
Egyéb infó: Újracsomagolt termék
Jellemzők, méretek: Processzora: SIRFatlas V AT550 500MHz Operációs rendszer: Microsoft WindowsCE 6. 0 ROM / DDR RAM: 128MB Nand Flash ROM / 128MB RAM Kijelző: 5" TFT LCD 65k szín érintő kijelző Kijelző felbontás: 480*272 pixel felbontás GPS vevő chip: Sirf GRF3 64 csatorna FM transmitter: van Magyar menü: van Audió/videó/képlejátszó: van Flash Player: van TMC előkészítés: van Játék: van Számológép: van Méret(mm): 138x86x13 Súlya(g): 219 Akkumulátor: 1100mAh Li-Ion Bővíthetőség: micro SD (SDHC kompatibilis 16GB-ig) Egyéb: E-book, naptár, jegyzetfüzet.
Postaköltség előreutalással: 700Ft. Csomagautomatába.
Kedves Érdeklődő! Kérlek csak valós vásárlási szándékkal,
és fizetési képességgel licitálj, és csak akkor ha elolvastad a vásárlási feltételeket!
Kattints a segítség menüpontra!
Postai utánvételt csak minimum 20 pozitív visszajelzés fölött kérhetsz.
Kivétel a törzsvásárló!
Ha szeretnél e-mailben értesülni minden új aukciómról, kattints IDE , vagy az alábbi ikonra!


Jelenlegi ára: 15 900 Ft
Az aukció vége: 2019-10-15 15:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése