2019. november 28., csütörtök

BARBIE BABA MATTEL jelképes áron (2) - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eladó egyben (tartozékokkal) a képen látható használt Mattel Barbie Baba. Állapota, mint a képen. Mérete: kb 29 - 30 cm. Eredeti doboz nélkül. A tartóállvány nem képezi az aukció részét! Kiváló karácsonyi ajándék lehet.  
Sok Barbie és Monster High Babát indítottam (sok közülük már nem is kapható) egy gyűjtemény felszámolása miatt, kérlek, nézd meg a többi aukciómat is hátha megtalálod, ami hiányzik neked! Egyik sem villamosított!
Jó licitálást kívánok!
És a kis betűs rész:
Szállítási feltételek:
Postázás az átutalás beérkezése után 1-2 munkanapon belül, az érvényes magyar postai díjszabás szerint (csomagolás ingyenes).
Minden esetben a leghatékonyabb, költségkímélő postázást preferálom. Személyes átvételre is van lehetőség, de csak az általam megadott helyen és időben.
Több termék vásárlása esetén, a postaköltségen spórolhat.
Termékösszevárás nincs (csakis az egy időben lejáró termékeim esetében lehetséges), mivel csak ritkán (nagy időkülönbséggel) és nagyon eltérő termékeket teszek fel. A futó aukcióim mindig egy időben járnak le (kb. 1-2 órán belül). Új aukciókat csak akkor indítok, ha minden „ kifutott” adásvétel lebonyolításra került, beleérte az értékeléseket is, ez némely esetben sok idő.
Egyéb:
Kérek minden vevőt / nyertest, hogy az aukció zárását követően, három naptári napon belül vegye fel a kapcsolatot velem. Én az automatikus Vatera-s e-mail mellett, 1-2 naptári napon belül megküldök minden információt az adásvétel lebonyolításával kapcsolatban, beleértve az ajánlott szállítási megoldást is.
Ha a vevő / nyertes 7 naptári napon belül nem jelentkezik, az adásvételt semmisnek tekintem, negatívval minősítem és a terméket újra meghirdetem. A hetedik nap után, ha jelentkezett is időközben (7 nap alatt) a vásárló, de akadályoztatva van még 3 nap áll rendelkezésre a termék vételára rendezésére, tehát 10 naptári nap a maximum, ha ez nem történik meg, negatív értékelést von maga után.
Ha kérdése van, tegye fel az aukció zárása előtt, a lehető leggyorsabban válaszolok.
Zárást követően, kizárólag, csak a Vaterán keresztül közvetített, e-mail címen, vagy telefonszámon vagyok hajlandó kommunikálni a szállítással, utalással kapcsolatban. Vatera fórum kizárva! Zárás után is kizáró tényező a Vateráról a személyes adatok megadása, vagy arra utalás, lásd szabályzat!
A kezdő (Új Vaterás) licitálónak, minimum egy pozitív értékeléssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy elfogadjam a licitjét, természetesen semleges és negatív nélkül! Egyéb esetekre a licitkorlátozásom 99% (pozitív arány).
Kérem, csak az licitáljon, aki a fentieket elfogadja.
Számomra a legfontosabb az elégedett vevő, a tisztességes, gördülékeny, gyors és szabályos adás-vétel.
Sajnálom, hogy ezt a sok mindent ide ki kellett írnom, de a tapasztalat beszél belőlem, annak ellenére, hogy viszonylag kevés adásvétel van mögöttem és nem szeretném lerontani a makulátlan 100%-os érékeléseimet.
Nézzen szét a többi termékeim között is, jó licitálást kívánok!
 

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2019-12-08 15:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése