2020. június 27., szombat

Szökés a Colditz erődből I-II szinkronos dvd - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eredeti, nem másolt, szép állapotú szinkronos dvd magángyűjteményből.
 
Szökés a Colditz erődből I-II
 
Magyar 2. 0 hang
(Tom Hardy)
színes, magyarul beszélő, angol romantikus dráma, 240 perc, 2005 
Leírás
Három tiszt egy szakaszból, amint megszöknek egy hadifogoly-táborból a II. világháború elején. Kettejüket, a naív Jack Rose-t és a tiszteletreméltó Tom Willis-t elfogják a németek, és elszállítják őket a hírhedt, szuperbiztos hadifogoly-táborba, Colditz-ba, egy félelmetes és erősen őrzött gótikus kastélyba, a lengyel határ közelébe. A harmadik, a kegyetlen és magabiztos Nick McGrade-et azonban nem fogják el, és ő heteken keresztül bújkál mindenütt Európában. Eljut Londonba, ahol csatlakozik a MI9-hez, egy titkosszolgálati csoporthoz, amelyet Fordham alezredes vezetésével azért hoztak létre, hogy segítséget nyújtson a szökevény hadifoglyoknak. Felkutatja Jack gyönyörűséges barátnőjét, Lizzie-t, hogy elmondja neki, hol van Jack, azonban halálosan beleszeret a nőbe. Ettől a pillanattól McGrade egyetlen célja, hogy megakadályozza, hogy Jack és Lizzie újra találkozzon. Ez a modern köntösbe bújtatott klasszikus történet elmeséli az izgalmas és heroikus szökéseket Európa leghírhedtebb hadifogoly-táborából, miközben kibontakozik benne egy háborús környezetben játszódó végzetes szerelemi történet.
rendező:  
Stuart Orme
forgatókönyvíró:  
Richard Cottan
operatőr:  
Gavin Finney
zene:  
Richard Harvey
vágó:  
David Yardley
 
 
szereplő(k):  
 
Nicholas McGrade
Damian Lewis
Jack Rose
Tom Hardy
Lizzie Carter
Sophia Myles
Collins
Alex Avery
Colonel Jimmy Fordham
James Fox
Személyes átvétel kizárólag a lakcímemen, Gyálon, előre egyeztetett időpontban, hétköznap 18. 00 után, hétvégén pedig 15. 00 után, ettől eltérni NEM áll módomban !
Kizárólag ajánlottan postázok!
Utánvéttel nem küldök semmit és minden esetben a banki jóváírást követően postázok hetente kétszer, bemásolt banki igazolást nem fogadok el!
A postázás hétfő és szerdai napon történik.
Ez úgy néz ki, hogy a hétfő-kedd banki zárásig beérkező utalásokat kedden este csomagolom és szerdán adom fel, a szerda-csütörtök-pénteki utalásokat pedig a hétvégén csomagolom és hétfőn adom fel.
Minden beérkezett utalást értékeléssel jelzem, ezért külön emailt nem tudok írni, de az értékelés szövegében minden fontos információ megtalálható!
A postaköltség mindig az aktuális postai díjak szerint történik, ez megtalálható a szállítási opciók fül alatt.
Természetesen több termék együttes vásárlása esetén a postaköltség változhat, erről kérem egyeztessünk a félreértések elkerülése miatt még a licitálás előtt!
Minden jogdíjas termékem eredeti és minden általam eladott áruról nyugtát, számlát adok!
Remélem, hogy mindennel elégedett leszel (lesz) és legközelebb is kötünk sikeres üzletet !
Üdvözlettel :
vaterabolt


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2020-06-28 05:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése