2021. december 6., hétfő

DORMEO Aloe Vera Orthocell 4 cm fedőmatrac - 160x200 - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

ALOE VERA ORTHOCELL 4 CM FEDŐMATRAC
Ez a 4 cm magas fedőmatrac kényelmesebbé teszi régi ágyadat vagy kihúzható kanapédat. A minőségi Orthocell™ hab tökéletesen alátámasztja a tested, lélegző és higiénikus. A levehető és mosható huzatot Aloe Vera kivonattal varázsoltuk simogatóvá és puhává.
ÚJ SZINTRE EMELI ALVÁSOD MINŐSÉGÉT
Akár egy régi ágyon, akár kihúzható kanapén alszol, a 4 cm magas Dormeo Aloe Vera Orthocell fedőmatracon zavartalan lesz a pihenésed. Terítsd a földre, ha vendégek jönnek, vidd magaddal a kempingezésre, vagy gondoskodj gyermeked megfelelő alvási környezetéről a kollégiumban.  A modern Orthocell™ hab maximális kényelmet nyújt gerincednek, a fedőmatrac huzata pedig a különleges Aloe Vera kezelésnek köszönhetően simogató puhasággal kényezteti bőröd.
Természetes Aloe Vera tartalmú huzat a simogató puhaságért
A fedőmatrac töltete modern Orthocell™ hab, ami tökéletes alátámasztást nyújt és csökkenti a nyomáspontokat
3 kényelmi zónával (nyak és vállak, csípő és lábak) a személyre szabott komfortérzetért
Extra légáteresztő tulajdonság a maximális higiéniáért és a szárazabb alvási környezetért
Frissesség: az egyedi AirX szellőzőrendszer a fedőmatrac két oldalán folyamatos levegőáramlást biztosít
A speciális CleanEffect® kezelésnek köszönhetően antibakteriális és hipoallergén
Allergiában vagy asztmában szenvedők számára is megfelelő választás, mert nem engedi megtelepedni a baktériumokat, mikróbákat és atkákat
Huzata levehető és mosógépben mosható
Sokféleképpen kihasználható: terítsd az ágyra, régi matracra, kanapéra vagy a földre
HÁROM ZÓNA, HOGY A FEDŐMATRAC MINDENHOL JÓL TÁMASSZON
A fej, a nyak és a vállak, valamint a lábak alatt különleges, piramis alakú habréteget találunk, aminek csúcsai közel helyezkednek el egymáshoz. Ez az alakzat kiemelt kényelmet nyújt, és gyengéden masszírozza a nyakat, a vállakat és a lábakat.
A csípőzóna puha, mégis jól támasztó felületén a habpiramisok csúcsai messzebb helyezkednek el egymástól, így csökkentik a fájdalmas nyomáspontokat fekvés közben a csípő területén.
A speciális piramisforma légcsatornái tovább növelik a fedőmatrac légáteresztő-képességét is.
A LEGMODERNEBB ANYAGOKAT VISSZÜK A HÁLÓSZOBÁDBA
Az Aloe Vera nemcsak puhává és kellemes tapintásúvá varázsolja a matrachuzat szövetét, de megnyugtatja a testet és a lelket is. Simogató érintése örömmel és kényelemmel tölti fel a pihenés óráit. Ébredj feltöltődve és energikusan minden reggel!
A hatékony CleanEffect® kezelés tisztán, frissen és szagmentesen tartja fedőmatracodat. Antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően tökéletes megoldás allergiában és asztmában szenvedők számára. A fedőmatrac higiénikus alvófelülete egészséges és kényelmes alvási környezetet nyújt, véd a poratkáktól és a baktériumoktól.
A fedőmatrac huzatának két oldalán elhelyezkedő AirX szellőzőrendszer elősegíti a folyamatos levegőáramlást. Így szárazabb és frissebb környezetben alhatsz.
GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN HASZNÁLATBA VEHETED
Új fedőmatracod tömörített formában, védelmet nyújtó dobozban, vákuumcsomagolt, KÉT műanyagfóliába tekert hengerként érkezik meg hozzád.  Környezetbarát szállítási folyamatunknak köszönhetően valamennyi matracunkat tömörítjük és vákuumcsomagolással látjuk el. Ha éppen nincs szükséged a fedőmatracra, csak tekerd fel, és tárold helytakarékosan a gardróbban vagy a szekrényben.


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 23:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése